Velikost textu: AAA

Reklama

Vaříme s...

1.11.2010

Zdravé vaření s Natálií Kšajtovou

Natálie Kšajtová – Fajtlová patří k našim nejúspěšnějším manekýnám 70. let. Od začátku osmdesátých let začala s makrobiotikou, původně kvůli rakovině – a tu si striktní makrobiotikou naprosto úspěšně vyléčila! Své rady a tipy nabízí i čtenářům portálu www.padesatpetplus.cz.

více >>

Vaříme s...

5.10.2010

Slané pokušení Edity Adlerové

Edita se v pouhých osmnácti letech stala naší nejmladší Carmen. Měla kariéru skvěle rozjetou. Život se ale rozhodl, že nic jí zadarmo nedá. Jistý čas se proto kromě zpěvu živila i v pekárně. A úspěšně! Nabízíme vám její recept na kynuté škvarkové buchty se zelím či se špenátem – Editino slané pokušení.

více >>

vaříme s...

3.9.2010

Hálászlé s paní Gizelou Oňovou

Paní Gizela Oňová je osobnost. Zpívá moderní hudbu, jazz, dechovku, evergreeny, vystupuje jako Huberta v muzikálech „Mníšky“ a „Mníšky milionárky“ v divadle Teátro. Je tváří firmy Corega na Slovensku. A k tomu všemu je tato půvabná dáma i vynikající kuchařka. Zve nás na své vynikající „hálászlé“.

více >>

vaříme s...

12.8.2010

Jablečná kouzla paní Thielové. S jablky snadno a rychle

Paní Valentina Thielová je stále neobyčejně krásná. Sympatická herečka má smysl pro humor, královnou je ale i doma ve své kuchyni. Dámu, kterou vaření baví, jste v poslední době mohli zaregistrovat například jako tvář značky Corega. Nás pozvala na dobroty z jablek. Ochutnejte! Jablka se snadno dají využít i v momentě spěchu, kdy zazvoní nečekaná návštěva.

více >>

vaříme s...

5.8.2010

Dobrou chuť s Marií Retkovou! Lilky a la lasagne

Oblíbená moderátorka a hlasatelka Marie Retková je nejen nadšenou sportovkyní, která se mimo jiné zúčastnila i tenisového turnaje 55+, ale „doma“ je i v kuchyni. Čtenářům našeho portálu nabízí stále usměvavá Marie jeden ze svých tipů na zdravou letní dobrotu. Spolu s ní si pochutnáte na vynikající úpravě lilků.

více >>

vaříme s...

24.6.2010

Vaříme s Radkou Hozmanovou…

Radka Hozmanová pořádá kurzy vaření podle zásad feng shui. Mimo jiné také zdůrazňuje, že podstatné není pouze to, jaké suroviny v kuchyni používáte,ale také to, jak je upravujete…

více >>

Vaříme s...

28.12.2009

...Petrou Janů

Petra Janů výborně zpívá, skvěle vypadá, ale stejné superlativy si zaslouží i jako kuchařka. Pokud víte, že po silvestrovské noci míváte horší start do prvního dne Nového roku, připravte si už předem „Novoroční zelňačku“, kterou miluje Petra i její manžel.

více >>

Vaříme s...

18.12.2009

Rumový drdol od bábinky - Evy Hrušínské

Herečka Miluše Šplechtová měla v životě velké štěstí. Osud jí nadělil úžasnou tchyni – paní Evu Hrušínskou. U ní Miluška sbírala nejen rady do života, ale i kuchařské recepty, které se v rodině tradují po generace. Rumový drdol připravovaly jako vánoční pochoutku už maminka a babička paní Evy v době první republiky. A miloval ho i Rudolf Hrušínský nejstarší. Miluška Šplechtová ho své rodině připravuje o Vánocích dodnes. A nabízí vám recept.

více >>

Vaříme s...

11.12.2009

Netradiční vánoční chod

K reprezentantům české kuchařské scény, vycházející z dávných tradic a surovin, citlivě upravovaných současnými trendy, patří šéfkuchař Oldřich Sahajdák. Z nabídky netradičních vánočních menu v restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise pro vás jedno takové připravil s tím, že jeden z chodů si můžete „střihnout“ sami.

více >>

Vaříme s...

18.11.2009

Vaříme se Zdeňkem Pohlreichem

Zdeněk Pohlreich patří momentálně k nejznámějším kuchařům v naší republice. Pro naše čtenáře vybral tři následující recepty. V tištěné podobě, bez jeho nezaměnitelného komentáře, k nim bude sice něco scházet, ale věříme, že i tak bude jídlo bude báječné. Dobrou chuť. A kdyby chuť sice byla, jídlo by se ovšem moc nepovedlo - přijďte si ověřit do pražského Café Imperial, jak ho umí připravit Zdeněk Pohlreich...

více >>

Vaříme s...

18.11.2009

Halí, belí, kachna v zelí…

Není možné být stále jenom na dietách. K životu potřebujeme i radost z jídla! Požádali jsme Miroslava Kuchaře, majitele pražského hotelu Diana, patřícího podle hodnocení Grand restaurant k šéfkuchařským špičkám, aby doporučil našim čtenářům něco chutného na zub.

více >>

Chutě

citát dne:

Převádějte velké problémy na menší a menší, a ony nakonec přestanou existovat!

Čínské přísloví

Reklama