Nejlepší parfem světa? No přece vůně dobrého jídla! Jenomže tady je už „zub času“ našim nepřítelem. Otupit ho můžeme zdravým jídlem či dietou. Nabízíme vám je na následujících stránkách. Jako bonus přinášíme tipy na restaurace, v kterých chutnalo nám a zřejmě bude i vám. A také recepty od skvělých kuchařů, které určitě zvládnete i ve vlastní kuchyni. A co za to? Přece recepty, které se osvědčili vám. Některé čtenářky už je zaslaly…
Úspory jsou dnes hlavním tématem všech zpráv. My jsme se na ně podívali trochu jinak. Z kuchyně! Díky chytrým nákupům a chytrému vaření můžete každý měsíc uspořit až několik set korun. Pokud máte svůj tip, podělte se o něj a pošlete nám ho do redakce.
Více>>Jídlo dokáže zázraky – potěšit, pobavit i udělat radost. Ale také dokáže život pěkně znepříjemnit. Dnes vám doporučíme, co je pro vás dobré a také co nikoli v kuchyni. Dobré jsou vždy živé potraviny a mezi ty špatné se řadí především ty s vyskoým obsahem tuku.
Více>>Natálie Kšajtová – Fajtlová patří k našim nejúspěšnějším manekýnám 70. let. Od začátku osmdesátých let začala s makrobiotikou, původně kvůli rakovině – a tu si striktní makrobiotikou naprosto úspěšně vyléčila! Své rady a tipy nabízí i čtenářům portálu www.padesatpetplus.cz.
Více>>Převádějte velké problémy na menší a menší, a ony nakonec přestanou existovat!
Čínské přísloví