Velikost textu: AAA

Reklama

Kulinářský ateliér Appetito
Udělejte něco pro svou chuť!

Světově respektovaná šéfcukrářka Mirka van Gils Slavíková, která se „sladkému řemeslu“ vyučila přímo v gurmánském ráji Francii, otevírá v Praze kulinářský ateliér Appetito! Nabízí nejen kurzy podle stupně kuchařské zdatnosti, ale na podzim 2010 otevírá i Dětskou kulinářskou školu. Udělejte něco nejen pro svou dobrou chuť- staňte se v rodině originálem!


Pro začátečníky i profíky   

V novém ateliéru pro sebe najde oázu každý milovník dobrých chutí. „Naučíme vařit úplně všechny - od naprostých začátečníků, jejichž kuchařské umění končí čajem a vajíčkem, přes zkušenější milovníky dobrého jídla až po úplně malé děti od 4 let,“ vysvětluje zakladatelka nových kurzů Mirka van Gils Slavíková -  Professeur en sucre d´Art, 
Nejen ti, kteří v kuchyni končí obecným povědomím o „míchanici z vajec“, ale i profesionálové pro sebe v ateliéru rozhodně mnohé najdou. „Pro profesionální kuchaře, kteří se chtějí naučit něco originálního, máme připravené individuální kurzy ušité přesně na míru podle jejich požadavků,“ dodává paní Mirka.  
Kurzy vedou špičkoví šéfkuchaři a šéfcukráři, z těch nejznámějších například  Mirka van Gils Slavíková - Professeur en sucre d´Art,  japonoložka - PhDr. Kristina Kopáčková  nebo francouzský šéfkuchař Edgar Lavigne. Každý z nich je skutečným mistrem ve svém oboru. 
  

Je libo teambuilding nebo svatba?

Ambiciózní ateliér se chce zaměřit nejen na samotné gastronomické kurzy, ale nabízí například i zábavné teambuildingy pro firmy. Co může být lepšího než poznat kolegyně a především kolegy z práce také u sporáku? Stranou ale nemusí zůstat ani jakýkoli nápad na  rodinnou oslavu, dětskou party či netradiční posezení s přáteli. Stále populárnějšími se stávají interaktivní svatební hostiny, kde se do přípravy slavnostního menu postupně zapojí všichni svatebčané. Nakonec ani senioři nemusí zůstat stranou! Co využít kulinářský ateliér jako jednu z mimořádných akcí vašeho klubu?
 
Od září otevírá kulinářský ateliér Appetito i jedinečnou Dětskou kulinářskou školu pro děti od 4 do 14 let, kterou povede její zakladatelka, Mirka van Gils Slavíková.
 
Adresa:
Kulinářský ateliér Appetito
Branická 112
Praha 4
www.appetito.cz
info@appetito.cz
 

Chutě

citát dne:

Převádějte velké problémy na menší a menší, a ony nakonec přestanou existovat!

Čínské přísloví

Reklama